ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ

Ние от Lux Digital предоставяме качествено видеозаснемане във всеки разпространен видео формат. С повече от 10 години опит в бранша, ние предлагаме цялостно визуално решение спрямо вашите нужди: кино реклама подходяща за бизнес, видеозаснемане на събития, документално кино. Чрез заснемане на имиджово видео за вашата компания можете да развиете много положително вашия бизнес. Едно добре продуцирано и оптимизирано видео създава интерес в продължение на години. Разгледайте разнообразното съдържание от проекти на клиентите, с които работим.

Image
Image

ФОТОГРАФИЯ

Предлагаме цялостно решение в сферата на висококачествената фотография. Ние ценим детайла и се стремим всеки кадър да се отличи и да придаде настроението от идеята, която сме заложили в проекта. Независимо от проекта, ние сме готови да ви помогнем с всяко ново предизвикателство поставено от вас – клиентите.

ДРОН

С един от най-новите дронове за фото и видеозаснемане на пазара, ние създаваме въздушни кадри с кинематографска стойност и утвърден за индустрията стандарт. С повече от 5 години опит в летенето, ние сме готови да приемем всяко едно предизвикателство, свързано със заснемането от въздух.

Image
Image

ВИДЕОМОНТАЖ

Предлагаме висококачествен видео монтаж, съобразен със стандартите на индустрията. Подреждането на кадрите, синхронизирането на цветовете са част от постпродукцията, които определят цялото усещане на едно видео. За разработката на проектите ни, използваме най-новият и прецизен софтуер като: Adobe After Effects, Premiere, Davinci Resolve, Cinema 4D, UE4. Тези програми идват на помощ и могат да се справят дори и с най-предизвикателните нужди на клиента. Независимо какво е снимано без подходящият монтаж то няма същата стойност.

2D и 3DКОМПЮТЪРНА АНИМАЦИЯ

2D и 3D  компютърна анимация се използва почти навсякъде при създаването на изображения и видеа – и видео реклама, при изработката на сайтове, презентации, при дигиталната фотография, филми, клипчета и други. Разполагаме с отличен опит използвайки едни от най-популярните инструменти за създаване на дигитални сцени и динамична графика. Ако искате да впечатлите публиката си със специални ефекти, ние сме правилният инструмент за това.

Image
Image

ЗАПИСВАНЕ НА ГЛАСИ ЗВУКОВ ДИЗАЙН

За да можете да се потопите във филма и за да усетите по-добре настроението на видеото, от голямо значение са не само кадрите, но и звукът. При наличието на музика с правилното настроение, комбинирана с прецизно селектирани звукови ефекти, вие изцяло ще имате по-завладяващо, грабващо вниманието преживяване. Можем да ви предложим професионално озвучение и висококачествено записване на глас, подходящи за всякакъв вид проекти.

ИЗЛЪЧВАНЕ НА ЖИВО(LIVE)

Когато имате нужда да излъчите събитие на професионално ниво или пък просто стартирате видео канал в социалните мрежи, вие можете да се възползвате от нашата услуга за отразяване на живо. В Lux Digital използваме професионални инструменти, за да заснемем и осветим вашето присъствие LIVE на индустриално ниво. Предлагаме директно излъчване в най-популярните стрийм платформи като: Twitch, Facebook и Youtube.

Image
Image

НАЕМ НАСТУДИО

Възползвайте се от наемане на професионална техника и студио за снимане. Можете да разгледате текущите предложения, които се отдават под наем.

ИЗРАБОТКА НАУЕБ САЙТ

Предлагаме професионална изработка на уеб сайтове и онлайн магазини. Те са онлайн маркетинг инструмент, който можете да използвате за развитието на Вашия бранд. Чрез модерна визия и перфектно изграден уеб сайт, който следва всички нови тенденции на Google, Вие ще можете да превърнете всяко едно запитване в успешна продажба.

Image